Avantajele Noastre

Avantajele Noastre

Profesionalism si
Incredere

Cu o experienta de peste 12 ani si zeci de proiecte realizate cu succes va putem oferi avantaje unei colaborari serioase si sigure. Fie ca nevoiele dumneavoastra sunt de proiectare, constructie sau demolari, firma noastra va pune la dispozitie echipa de arhitecti, ingineri si manageri dedicati total indepliniri orcaror idei pe care le aveti.


Profesionalism:

O constructie este un proces complex si costisitor , care poate fi o provocare pentru proprietari cu sau fara experienta .Indiferent de domeniul de aplicare sau natura proiectului, succesul dumneavoastra depinde de alegerea contractantului potrivit.Contractantul potrivit va ofera experienta, preturi competitive, profesionalism, integritate si angajament, sustinute de calitatea si siguranta proiectului.Toate acestea sunt caracteristici care ne definesc.

Incredere si seriozitate:

Avem la dispozitia personalului infrastructura si logistica necesara indepliniri visului dumneavoastra. Suntem dornici sa va adaugam in lista clientilor nostri multumiti de lucrarile efectuate, fie ca acestea sunt persoane fizice, investitori interni sau compani multinationale , iar lucrarile au fost mici ajustari sau proiecte de mare anvergura. Experienta acumulta ne face sa fim siguri ca ideea dumneavoastra reprezinta urmatoarea noastra lucrare de succes.

Materiale folosite

In constructii o mare importanta au materiale folosite .Necesitaea papulatiei a fost primul factor care a determinat aparitia locuintelor, in baza acestui factor a inceput si evolutia si dezvoltarea materialelor de constructii. In prezent industria materialelor de constructi este foarte diversificata si este capabila sa satisfaca o gama larga de clienti. De aceea rolul nostru ca dezvoltatori imobiliari este de a alege materiale de o calitate superioara, care sa asigure constructiei rezistenta, stabilitatea si durabilitatea necesara. Un alt factor important in alegerea materialelor de constructi sunt studile de fezabilitate si factori meteorologici la care va fi supusa constructia de-a lungul timpului .

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul constructilor rezidentiale si o specializare de 7 ani in constructia caselor pe un singur nivel stim cat de importante sunt materialele de o calitate superioara pentru realizarea unor proiecte de cea mai buna calitate si acordam o importanta majora alegeri acestora.


O etapa foarte importanta in constructia unei case este turnare placilor si a structurilor de sustinere -> Click aici pentru retetele de beton

O lucrare bine facută, în domeniul betoanelor, depinde şi de continuitatea turnării betonului, odată ajuns la locul punerii acestuia în operă.

Un exemplu elocvent, ar fi compararea a două lucrări ce necesită turnarea a 25 mc de beton, pentru realizarea unei plăci la o casă normală. -> Click aici pentru exemplu

Pentru un beton de o calitate superiara care sa corespunda normelor de calitate colaboram cele mai importante fime specializate din Jud. Bistrita Nasaud .


Ce tigla merita casa ta ?

Acoperișul este mândria casei tale!

Dincolo de factorul estetic, cu siguranță, vrei un acoperiș care să reziste în timp și, mai ales, la fenomenele naturale. Acoperișul din țigla Elpreco este :

- stabil sub acțiunea vântului și a furtunii

- rezistent sub greutatea zăpezii sau loviturilor de grindină

- protector termic si fonic al spațiului ambiental

- trainic de-a lungul generațiilor.

Toate aceste avantaje vor duce la scăderea costurilor în timp și la prelungirea vieții acoperișului tău. Alege cu încredere țigla din beton Elpreco!


Caramida EvoCeramic de la Cemacon

Caramida EvoCeramic de la Cemacon

Reduceri importante de costuri:

Timp de execuție redus: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, muncești în medie mai puțin cu 7 zile (8 h/zi). consum redus de mortar: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, economisești 100 de saci de mortar. rezistență la compresiune de 12,5 N/mmp, cu 25% mai mare decât cea a cărămizilor obișnuite; astfel EVOCERAMIC 24 LM este o cărămidă care poate fi utilizată în toate zonele seismice datorită durabilității și rezistenței la vibrații; elemente de ghidaj care ușurează munca și contribuie la cea mai bună aliniere a cărămizilor.

Cum lucram ?

Am reusit sa facem un colectiv cu oamenii de incredere si cu simpt de raspundere, care sa reprezinte intocmai interesele companiei , si nu in ultimul rand ale dumneavoastra colaboratori nostri. Oferim servicii de consultanta, proiectede renovare si executie a constructiei. Pe toata perioada desfasurarii activitati ne axam pe solutionarea problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism. Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si nu numai astfel incat sa va garantam cea mai buna calitatea a proiectului dumneavoastra. Realizarea proiectului dumneavoastra este un proces de maxima importanta .Class Expert Construct vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive